GALET

publicerat i

Imorgon åker jag till Storbritannien för att springa ett lopp!! Hihihihohehe
(Bilden har inget att göra med texten, men who the fuck cares?!)

Och på lördag blir det PARTY för då ska vi minsann fira Ebbas 17-årsdag!!

OCHOCHOCH!!
Mina älsklingar kommer till mig på höstlovet, om exakt 34 dagar!! ERMAGERDD

Schmucks

publicerat i

Sick three days in a row = a very bored Sofia

Strike a pose

publicerat i

Senaste dagarna i ett virrvarr av bilder. Verkligen virrvarr. Men whatever, kul har det varit!
Tack för de senaste dagarna Ebbis och Majbrit och alla andra icke svensktalande personer..PUSS

Miercoles

publicerat i

Skola.
Det har faktiskt gått bra den här veckan. Imorgon går jag i skolan, och på fredag är det day away för alla 10th-graders. Vi ska klättra i träd. Kul.
På lördag blir det att gå ut igen med Ebba, men den här gången följer ett tiotal till med. Kommer bli jätteroligt!

Pos

Saturday with a big S

publicerat i

Lördagar är fina, det må jag säga.
Vaknade runt tio med världens snuva, huvudvärk och satte genast igång med intensiv intake av halstabletter samtidigt som jag hällde i mig vad som kändes som kannor med tea. Det tog därför emot att sätta på sig riktiga kläder runt 12-tiden, men mitt humör ändrades skapligt snabbt då jag ju var på väg hem till Ebba! Jag och hennes familj åkte till NATO-högkvarteren då det var någon internationell festival där det bjöds på mat från alla länder i nato osv. Det var så himmelskt gott, och med Ebba som sällis blev själva dagen väldigt lyckad!
Efter det blev jag skjutsad hem för att göra mig i ordning inför kvällen. Ebba kom ca halv tio och sedan gick vi ner till baren där halva skolan verkade hålla hus igår. Kul var det! Tyvärr blev det inte många intressanta bilder, men skitsamma, jag kan ta fler nästa helg då vi antagligen åker till en klubb i storstaden!

Nu sitter jag behagligt i sängen med en väldigt stor kopp te. Förkylningen har bara blivit värre och jag har ju ett race att tänka på! En veckas tid har jag att bli frisk på, och oj vad jag tänker klara det.
Nu tänker jag kika på ett Criminal minds-avsnitt och sedan blir det läxor, läxor och ännu mer läxor resten av dagen. TAGGA.

Puss


Allt mellan bitches och Suecia

publicerat i Allmänt;
Ni behöver inte säga det; jag vet redan. Min uppdateringsförmåga rör sig sakta men säkert neråt likt en snigel i en..nedförsbacke?
 
Första skolveckan på St John's avklarad, och jag överdriver inte när jag säger thank god. Det har varit rent ut sagt ett fucking helvete att komma in i själva skolrytmen, och det som gjorde mig mest chockad var det faktum att de startade skolåret med stort S. Efter 7 dagar (torsdag, fredag samt hela denna veckan) i skolan har jag fått totalt 14 läxor. 14. Och nu snackar vi inte små fjuttiga läsuppgifter, nej då, här satsar man minsann stort. 
Det jag märkt på dessa få dagar är hur otroligt amerikaniserad skolan är. Vem bryr sig om hur eleven mår? Bara betygen ser bra ut från utsidan är allt perfekt. Perfekt. Sedan händer det väl självklart olyckor när elever kollapsar av utmattning, men vad gör det? Allt är ju perfekt. Precis som det ska vara. Dog hon? Vad synd, hon som var en av de som verkligen höjde genomsnittet på skolans betyg. Utifrån sett alltså. 
Och alla dessa bitches. Bitches everywhere. Snea blickar, skratt bakom ryggen, you name it. Det ironiska är att jag hamnat i en årskurs med 97or. Nittio-fucking-sjuor. Så varje gång de kollar snett får jag lust att fråga om det inte är dags för Bolibompa snart. Tyvärr vet de inte vad Bolibompa är. Obildade är de jävlarna också.
 
Nej men nu skola jag vara snäll.
Det ÄR mysigt. Det ÄR kul. Alla är snälla. 
 
Jag har å andra sidan funnit några sjukt mysiga personer i både min årskurs och de runtom. Den som jag antagligen klickat mest med heter Ebba och är svenska! Asgrym tjej, tar ingen skit och jävligt hardcore over all. Kör motorcross på elitnivå tydligen, men har trots det joinat cross country teamet med mig!! 
Maj-Britt heter en dansk brud som är allt annat än dålig. Snäll, rolig och har så grymt bra smak vad gäller kläder! Gav folk fingret redan första dagen med en badass kavaj och smala jeans. Önskar jag vore lika modig. Maj-Britt går i min årskurs och Ebba går i 11th grade, dvs en årskurs högre. Det innebär att hon precis startat med IB (jag och Maj lirar lugnt med pre-IB) och det lär vara rätt svårt.
 
Så vardagen flyter på med skola, träning, mat, läxor och sömn. Det är bra att jag är så busy, för då slipper jag tänka på det som annars skulle hemsöka mig när jag än slappnade av. 
Jag saknar Sverige.
Jag saknar Uppsala. 
Vännerna. Skolorna. Staden. Människorna. Att kunna cykla på RIKTIGA cykelvägar utan att riskera att bli krossad av en bil. Hus utan fuktskador. Vännerna. 
Vännerna.
 
Jag saknar er, jag saknar er, jag saknar er, ÅH vad jag saknar er.
Och det gör så ont. 
För jag vill också vara där hemma. Jag vill också uppleva det som de upplever just nu. ÅH.